Handelsschool Sint-Joris
  home  

Labo netwerktechnologie

2014-04-03
Vorige week volgden de leerlingen van 6IB een workshop rond netwerktechnologie in het KAHO Sint-Lieven te Gent. Het was alvast een labo dat perfect aanleunde bij hun leerstof, waarbij al hun kennis in de praktijk kon gebracht worden.

 

Programmeerwedstrijd

2014-03-30
In de Hogeschool Gent vond vorige week de zesde editie plaats van de Vlaamse Programmeerwedstrijd. Verschillende leerlingen van 5IB en 6IB gingen de uitdaging aan. Winnen zat er spijtig genoeg niet in, maar ze zijn zeer tevreden met wat ze bereikt hebben!

 

Plan(k)gas

2014-03-27
Onze leerlingen  van 6 handel nemen deel aan de ondernemingsplanwedstrijd Plan(k)gas. De Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen is een initiatief van het Agentschap Ondernemen en kadert in de initiatieven van Vlaanderen in Actie. Eén van de beleidsprioriteiten van Vlaams minister Kris Peeters, bevoegd voor het economisch beleid, is het opzetten van een omvattend beleid naar pre-starters. De Vlaamse overheid wil deze pre-starters bewust maken van de verschillende acties en ondersteunende initiatieven die zij hierrond neemt en financieel ondersteunt.

 

Gezond ontbijt

2014-03-25
Respectievelijk op donderdag 27 februari en donderdag 13 maart konden de 3de graad en 2 weken later de 1ste en 2de graad genieten van een gezond ontbijt, aangeboden door de school. Voeding en gezonde manier van eten zorgt voor een gebalanceerd energieniveau gedurende de gehele dag. Het spreekt dus voor zich dat de start het allerbelangrijkste is: het ontbijt. In een uiteenzetting worden de leerlingen vooraf geïnformeerd over wat een gezond ontbijt juist inhoudt.

 

Nieuwsarchief

Inschrijvingen

Inschrijvingen

Onze digitale leeromgeving

digitale leeromgeving

Schoolkalender

  • 27-04 OPEN DAG
  • 28-04 5des: Londen
  • 28-04 6des: Barcelona
  • 05-05 4des: Bouillon
  • 12-05 4des: Bouillon

Volledige kalender