Handelsschool Sint-Joris
  home  

Bezoek aan de bibliotheek en TAS-toetsen

2015-10-08
Hallo allemaal! Mogen wij onszelf even voorstellen: wij zijn het GOK-team van Sint-Joris. Neen, wij verzorgen geen middagactiviteit met kansspelen op onze school maar wij werken wel rond 'Gelijke OnderwijsKansen'. Dat wil zeggen dat wij aan de hand van verschillende projecten zorgen dat alle leerlingen, ongeacht achtergrond of schoolloopbaan, dezelfde kansen krijgen om zich te ontplooien. Deze activiteiten hebben steeds te maken met taalvaardigheid, diversiteit of studiekeuze.

 

De Bourgoyen onder de loep

2015-10-01
In het kader van de lessen natuurwetenschappen bezochten alle vierdes deze week het natuurreservaat 'Bourgoyen-Ossemeersen', een waardevol stukje Gentse natuur dat van de stadsuitbreiding gespaard is gebleven.

 

Sportdag

2015-09-18
Op vrijdag 11 september stond onze jaarlijkse sportdag op het programma. De leerlingen konden, onder een stralende nazomerzon, kennismaken met een brede waaier aan sporten. Deze dag vormt niet alleen een zeer gezonde activiteit, maar biedt ook aan leerlingen en leerkrachten de mogelijkheid om elkaar wat beter te leren kennen.

 

“Typisch Sint-Joris”

2015-09-10

Voor dit schooljaar kozen we “typisch Sint-Joris” als jaarthema. We willen dit jaar stilstaan bij onze identiteit: wat maakt ons speciaal als school? Op welke manier zijn wij anders dan de overige scholen? Met andere woorden: wat is typisch Sint-Joris?  

 

Nieuwsarchief

Onze digitale leeromgeving

digitale leeromgeving

Schoolkalender

  • 09-10 pedagogische studiedag
  • 15-10 1stes: didactische uitstap
  • 19-10 6des: wegwijs in het hoger onderwijs
  • 22-10 1ste graad: partieel proefwerk wiskunde
  • 23-10 instuif oud-leerlingen

Volledige kalender

Volg ons

facebook Sint-Joris op Picasa