Sint-Lievenscollege Business
  home  

Infoavond 2de en 3de graad: dinsdag 21 mei om 19.30 uur

2019-05-06
Ontdek op dinsdagavond 21 mei het vernieuwde studieaanbod in de tweede en derde graad Toegepast Secundair Onderwijs met brede algemene basisvorming. We starten de infoavond om 19.30 uur in onze vestiging in de Gildestraat 17, Gent.

 

Riyad Rogiest spreekt in de vierdes over diversiteit…

2019-05-06
Je kan er niet meer omheen , overal in onze maatschappij worden we geconfronteerd met diversiteit. Op maatschappelijk, cultureel en religieus vlak leven we in een boeiende en veelzijdige maatschappij. Onze school is hier een voorbeeld van. Precies daarom nodigden we Riyad Rogiest uit om voor onze leerlingen van het vierde jaar te komen praten over diversiteit. Riyad is islam expert en medewerker van het netwerk islam experten dat geleid wordt door de Gentse imam Khalid Benhaddou.

 

Marie Van Peteghem (4OC) wint goud op het BK schermen

2019-05-06
We zijn fier op Marie van Peteghem uit 4 Ondernemen & Communicatie die eind april goud won op het Belgisch Kampioenschap schermen in Ronse.

 

De derdes verkennen middeleeuws Gent

2019-04-26
In het derde jaar focussen we op de middeleeuwen tijdens de les geschiedenis. Vandaag gingen we wat we in de klas zagen, bekijken tijdens een historische wandeling door middeleeuws Gent.

 

Nieuwsarchief