Handelsschool Sint-Joris
  home  

Terug van weggeweest

2016-02-03
Van 18 januari tot en met 29 januari vond de veertiendaagse stage plaats voor de leerlingen 6IB en 6ST. De leerlingen werden gedurende 2 weken ondergedompeld in het bedrijfsleven. De bedoeling van deze stages is dat de leerlingen kennis maken met het bedrijfsleven. Hoe ze die stage ervaren hebben, kan je hier lezen.

 

Oud-leerling in de kijker

2016-02-02
Onze eerste ‘Oud-leerling in de picture’ is Özgür Balci, we stelden hem een aantal vragen.

 

Bal van Sint-Joris

2016-01-31
We kijken terug op een geslaagde editie van het 5e bal van Sint-Joris op 29 januari 2016 in CC. Ondanks het koude thema ‘Baby, it’s cold outside’ werd er tijdens de receptie een heel warm gebaar gesteld. De leerlingen van het balcomité 2016 overhandigden een deel van de winst (€ 2000,00) aan de kwetsbare kinderen van Habbekrats. De heer Chris Van Lysebetten, voorzitter en oprichter van Habbekrats nam de cheque in ontvangst. Meer info over Habbekrats vindt u op www.habbekrats.be

 

GEDICHTENDAG OP SINT-JORIS

2016-01-28
Het is alweer de laatste donderdag van januari, dat betekent hoogdag van de poëzie. Ook deze keer blijft Sint-Joris niet achter. Leerkrachten lezen hun favoriete gedicht voor en leerlingen gaan zelf aan de slag met het spel van taal en rijm. Met als beloning uiteraard een gedichtje om op te eten.

Onder het motto ‘Jaren die druppelend’ versmelten, staat deze editie van de Gedichtendag in het teken van herinneringen. Wij vroegen aan onze leerlingen om in één korte regel een herinnering neer te schrijven, een selectie leest u hieronder. Want “De herinnering is het enige paradijs waaruit we niet verdreven kunnen worden.” (Jean Paul).

 

Nieuwsarchief

Informatie en inschrijvingen

Informatie en inschrijvingen

Onze digitale leeromgeving

digitale leeromgeving

Schoolkalender

  • 26-02 3de jaar: Parijs
  • 26-02 4de jaar: Rijsel
  • 08-03 Oudercontacten
  • 08-03 oudercontacten
  • 15-03 1ste graad: gezond ontbijt

Volledige kalender

Volg ons

facebook Sint-Joris op Picasa Sint-Joris op Instagram