Handelsschool Sint-Joris
  home  

Informatie en inschrijvingen tijdens de kerstvakantie

2014-12-19
U wilt kennismaken met het handelsonderwijs of u wilt uw dochter/zoon inschrijven in onze school? Goed geïnformeerd zijn over het profiel van de studierichtingen in het handelsonderwijs, over de nodige voorkennis bij een eventuele overstap vanuit het ASO, over de mogelijkheden na het diploma secundair van het handelsonderwijs?

 

Prettige feestdagen

2014-12-18
Naar jaarlijkse traditie maken de leerlingen het even stil vooraleer ze in de kerstvakantie duiken. Dit jaar staan we stil bij het kerstverhaal en stellen we ons de vraag wat er zou gebeurd zijn als Lucas zijn verhaal in 2014 zou hebben geschreven. Daarnaast laten we Band Aid 30 op de leerlingen los met de oproep "Feed the world, let them know it's Christmas time again".

 

BEBRAS

2014-12-17
Onlangs hebben de leerlingen van IB en BI meegedaan aan een wedstrijd van BEBRAS. Het doel van de wedstrijd is het promoten van informatica (en ICT), in de eerste plaats bij leerlingen uit het middelbaar onderwijs.

 

Met de groeten van de Sint ...

2014-12-12
Donderdag 4 december kwam de goedheilige vader op bezoek bij de leerlingen van de 1ste graad. Twee Zwarte Mieten stonden de Sint bij. De klassenleraars zorgden voor enkele sappige, leuke of spraakmakende anekdotes van hun leerlingen. Die pittige verhaaltjes waren het beleg van het bezoek.

 

Nieuwsarchief

Onze digitale leeromgeving

digitale leeromgeving

Schoolkalender

  • 23-01 6des: SID-IN beurs
  • 26-01 Begin stageperiode 6IB en 6ST
  • 29-01 Gedichtendag
  • 30-01 Bal van Sint-Joris
  • 06-02 Begin week tegen het pesten

Volledige kalender