Sint-Lievenscollege Business
  home  

Klik hier voor meer informatie over schooljaar 2018-2019.

Sportdag Sint-Lievenscollege Business


Ook dit jaar een sportieve en gezonde start van het nieuwe schooljaar.


2017-09-15

Naar jaarlijkse gewoonte namen we ook dit schooljaar een frisse en gezonde start met onze sportdag. De sportdag is immers een dag waarop niet alleen aan de conditie wordt gewerkt, maar al evenzeer een dag waarop zowel klasleraren met hun leerlingen als leerlingen onderling elkaar beter leren kennen. Er worden vriendschappen gesmeed of versterkt die een mooie basis vormen voor een geslaagd schooljaar.

Dit jaar besloten we het anders en vooral grootser aan te pakken. Zo werd er voor alle graden een totaal pakket aangeboden op de sportvelden van het Sint-Lievenscollege in Sint-Amandsberg.

Voor de eerste graad werd in de voormiddag sport en spel voorzien. In de namiddag konden de leerlingen zich uitleven in het subtropisch zwemparadijs SR Rozenbroeken.

De leerlingen van de tweede graad werden pionnen in een levensgroot kickerspel, werden zelf de speelbal in bumperbal en konden proeven van nog enkele niet – alledaagse sporten.

Voor de leerlingen van de derde graad stond archery tag, boogschieten, een hindernisparcours en enkele teamactiviteiten op het programma.

Even werd gevreesd voor slechte weersomstandigheden, maar we hadden het geluk aan onze zijde.

Het werd een zonnige dag waar sport, spel en plezier centraal stonden!

#Maak het verschil!

Bekijk hier de foto's op de flickrpagina van Sint-Lievens Business

@JulieVandenbussche @JanVanCaeneghem @KarolienNeyt

 

Recente nieuwsberichten

Nieuwsarchief