Sint-Lievenscollege Business
  home  

6ITN ruilt de schoolbanken voor een bedrijfsstage


Van 22 januari t.e.m. 2 februari wisselen de leerlingen van 6ITN de schoolbanken voor het bedrijfsleven. Tijdens hun stage maken de leerlingen kennis met het de echte ICT-wereld. We bedanken alvast alle bedrijven en mentoren die deze stages mogelijk maken en op deze manier meewerken aan een unieke leerervaring!


2018-01-26

Hieronder enkele uitspraken van de leerlingen na hun eerste stagedagen:

"Mijn eerste stagedag was wel tof en vooral leerrijk. Zien hoe een effectief softwarebedrijf werkt heeft voor mij veel duidelijk gemaakt. Het is zeker niet gemakkelijk, maar ik begin het een beetje gewoon te worden. Ik ben benieuwd naar wat de volgende 2 weken brengen." (Delano)

"Toen ik deze morgen binnenkwam liep alles nog een beetje gespannen maar naarmate de dag vorderde ging alles al beter. Het zijn toffe mensen en de komende dagen ga ik vooral bij klanten ter plekke werkstations en printers gaan installeren." (Florian)

"Vandaag was het eigenlijk beter dan ik had verwacht. Ik was nerveus in de ochtend maar toen ik aankwam was ik goed ontvangen. Ze hebben mij een inleiding gegeven hoe ik me daar kan bezig houden, ik moet namelijk mensen helpen die tickets versturen naar de IT sector (wij), ze hebben hun eigen ticketing systeem wat Pieter-Jan en ik als onze project hebben. Ik moet niet alleen dat doen maar ook mij bezighouden met computers checken, kabels beheren van switches,..." (Serkan)

 

Fotoalbum


 

Recente nieuwsberichten

Nieuwsarchief