Sint-Lievenscollege Business
  home  

Londenreis vijfdejaars

LONDEN - (Engels: LONDON)

De miljoenenstad Londen ligt in het zuidoosten van Engeland en wordt van west naar oost doorsneden door de rivier de Theems. Er wonen circa 7,5 miljoen mensen. En begin mei komen daar nog eens een 110-tal leerlingen van onze school bij. Voor 2 overnachtingen.

The Tube – Underground – is ons favoriete vervoermiddel. Dankzij snelle verbindingen hebben we de kans onze volle agenda af te werken. Greenwich Park is de opener, het Imperial War Museum een klassieke afsluiter. We Will Rock you – Queen – voor velen een hoogtepunt.

En daartussen: we do it all. Tower of London, The London Eye, de voetbaltempel van Chelsea, London Dungeon, Madam Tussauds, Tate Modern, British Museum, … you name it, we do it.

 

 

 

 

 

Fotoalbum

 


print | top