Sint-Lievenscollege Business
  home  

Klik hier voor meer informatie over schooljaar 2018-2019.

Informatie en inschrijvingen

 

Tijdens het schooljaar

Elke werkdag tijdens de schooluren of na telefonische afspraak. Tijdens het schooljaar kunnen ouders een afspraak maken met de directeur of zijn afgevaardigde om hun dochter of zoon in te schrijven.  

 

Tijdens de Kerstvakantie

Op woensdag 27 december 2017 en vrijdag 5 januari 2018 kunt u bij ons terecht met vragen over een overstap naar Sint-Lievenscollege Business. Er is ook een mogelijkheid tot inschrijven in de school. Onze afdeling in de Gildestraat 17 is telkens open van 9.30u tot 12.30u. 

Meer informatie hierover vindt u via deze link.

 

Infoavond 2de en 3de graad

De infoavond "Wat na de eerste/tweede graad" gaat dit schooljaar door op dinsdagavond 15 mei 2018.

Via deze link vindt u meer informatie.

 

 


print | top